Baskılı Promosyon Ürünleri
Promosyon

Baskılı Promosyon Ürünleri

Doğru Reklam için Tercih Edebileceğiniz Promosyon Ürünleri

Firmaların gerek müşterileri için, gerekse de kendi çalışanları için hazırladıkları hediye ürünlere promosyon ürünler denilmektedir. Ülkemizde promosyon ürünleri pek çok farklı dönemlerde hediye olarak sunulmaktadır. Bu dönemler arasında en yoğun dönem ise yıl dönümleridir. Çalışanlarınızı motive edecek olan promosyon ürünler aynı zamanda çok etkili bir de reklam araçlarıdır. Doğru kullanım ile markanızın ürün ve hizmet satışlarını arttırmak ve marka bilinirliği sağlama konusunda etkisi önemli derecedir. Peki, Türkiye’de ki en etkili promosyon ürünleri hangileri ve hangi sektörler bu promosyon ürünler ile reklam çalışmalarını doğru bir şekilde yapabilir?

Baskılı Promosyon Ürünleri Nelerdir?

Promosyon ürünleri hazırlanır iken veya tercih edilir iken en önemli etken şüphesiz ki baskılı ürünler olmasıdır. Hediye edilecek olan promosyon ürünleri ile amaç gerek tüm yıl boyunca, gerekse de kullanılması durumunda akla gelmektir. Dünya üzerinde gerçekleştirilen araştırmalarda bireylerin kendilerine hediye sunulan firmalara karşı bir empati duyduğu ve ilk tercih edilen markaların bunlar olduğu belirtilmektedir. Bu yüzden özellikle baskılı promosyon ürünleri tercih ederek müşterilerinize sürekli olarak reklamınızı yapmalısınız.

Promosyon Ajanda

Yeni yıl dönemlerinde firmaların en çok tercih ettikleri ve başarılı reklamlar gerçekleştirdikleri bir diğer promosyon ürün ise ajanda. Ülkemizde uzun yıllardır promosyon ürünü olarak tercih edilen ajandalar günümüzde farklı özellik ve tasarımlara bürünüyor. Etkili promosyon ürünü olarak tüm sektördeki firmaların tercih edebilecekleri promosyon ajandalar artık her sayfasında takvimin yer aldığı standart tasarımlardan çıkar iken USB Bellek, PowerBank ve daha pek çok farklı dijital özellik ile hazırlanarak gücüne güç katıyor. Özellikle kurumsal müşterilerinize sunarak sürekli olarak kullanmalarını sağlayacağınız bu ajandalar ile yılın her günü akılda kalabilirsiniz. Ambiyans Promosyon’da dilerseniz promosyon olarak tercih edebileceğiniz ajandalarınızı kendiniz tasarlayabilirsiniz.

Promosyon Kalem

Hemen hemen tüm firmaların tercihi olan promosyon ürünler arasında yer alan kalemler özellikle logo ile gerçekleştirilecek çalışmalar ile başarı sağlıyor. Günlük hayatta en sık kullandığımız ürünler arasında yer almakta olan kalemler doğru bir promosyon reklam çalışması yapmanızı sağlar iken sizde logolu kalem tercih ederek marka bilinirliğini arttırabilirsiniz. İstekleriniz doğrultusunda hedef kitlenize en uygun kalem türünü seçtikten sonra logo ile promosyon kaleminizi hazırlatarak markanızın daha fazla kişiye ulaşmasını ve akılda kalmasını sağlayabilirsiniz. Türkiye’de özellikle tükenmez kalemler, metal kalemler ve kurşun kalemler ilgi görür iken çok özel müşterilerinize sunacağınız promosyon kalemler için farklı kalitede ve tasarımda kalemleri ve kutuları da tasarlayarak promosyon ürünü olarak hazırlatabilirsiniz.

Promosyon Kitap Ayracı

Ülkemizde her geçen gün artan kitap okuma sayısı artmakta ve kitaplar oluşturduğu olumlu algı ile en iyi reklam alanları arasında yer almaktadır. Bu yüzden özellikle hedef kitleniz kitap okuyan kişiler ise kitap ayracı doğru bir promosyon ürün olacaktır. Kitap okuyan kişiler için en önemli ve yanlarından ayırmadıkları eşyalarının başında kitap ayracı gelmektedir. Özel olarak hazırlanacak promosyon kitap ayracı ile markanız için doğru bir konumlandırma sağlayabilirsiniz. Yılın her dönemi tercih edebileceğiniz promosyon kitap ayraçlarını tasarlar iken doğru bir tasarım dili seçmeli, markanızın kitap ayracı üzerinde yer alacağı noktaları doğru tespit etmelisiniz. Kitap ayracı tasarımı yapar iken dikdörtgen küçük bir ürün tercih edebileceğiniz gibi farklı tasarımlara sahip ürünlerde kullanabilirsiniz.

Promosyon Oto Kokusu

Sigara kullanan kişilere hitap eden bir ürün veya hizmetiniz var ise en doğru promosyon ürün şüphesiz ki çakmak olacaktır. Doğru kitleye ulaşmanın en kolay reklam yöntemleri arasında yer almakta olan promosyon çakmaklar için farklı boy ve tasarımlarda ürünlere gerçekleştirilecek baskı işlemleri ile hem marka bilinirliği artacak, hem de müşteri kazanımı artacaktır.

Promosyon Bloknot

Ofis içerisinde şüphesiz ki en çok ihtiyaç duyulan eşyalar bloknotlardır. Doğru bir promosyon ürünü olarak da dikkat çekmekte olan bloknot çeşitleri marka bilinirliği için son dönemlerde en etkili reklam araçları arasında yer almaktadır. Promosyon bloknotlar farklı çeşit, kalite ve tasarım ile hazırlanarak tercih edilebilir. Bloknotlar aynı zamanda 3. kişi ve firmalara da ulaşmak için etkili bir araçtır. Örneğin bir firmaya hediye ettiğiniz bloknot o firmanın farklı bir toplantıda sizin baskılı bloknot ürününüzü kullandığında diğer firmalarda sizlerin markasını görecektir. Marka bilinirliği ile birlikte pazarlama stratejisi olarak tercih edilebilecek promosyon bloknotlar aynı zamanda yeni müşteri edinimini de arttıracaktır.

Promosyon Defter

Günümüz her ne kadar teknoloji çağı olsa da halen notlarını deftere almaktan vazgeçmeyen kitlenin olduğunu görmezden gelemiyoruz. Özellikle belirli sektör ve belirli yaş aralığında defter kullanım oranı yüksek kişilere reklamlarınızı sağlamak için en etkili araçlar promosyon defterler oluyor. Bütçeniz doğrultusunda gerek hazır defter seçeneklerinden birine baskılı olarak markanızı çalışabilir, isterseniz de daha özel kalitede promosyon defter seçeneklerine göz atabilirsiniz. Marka bilinirliği ve müşteri kazanımı konusunda etkili promosyon seçeneklerinden olan defterlerin boy ve sayfa sayısına ise siz karar veriyorsunuz.

Promosyon Bez Çanta

Özellikle 2019 yılında Türkiye’de poşet kullanımının ücretli olması ile birlikte etkili reklam aracı olarak promosyon bez çanta tercih edilecek. Her kitleye ulaşabileceğiniz bir reklam aracı olarak tercih edilebilecek bez çantalar artık markete giden herkes tarafından taşınacak. Özellikle market ürünleri ile ilgili bir kitleniz var ise promosyon bez çanta tercih ederek marka bilinirliği konusunda çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle market ürünleri üzerine bir firmanız var ise bez çantanızı taşıyan herkesin markanızı görmesi sonucu marketlerde doğrudan sizi tercih etmesini sağlayabilirsiniz. Promosyon bez çanta çeşitli boy ve kalitelerde bu yılın en popüler promosyon ürünleri olacak.

Promosyon Mouse Pad

Etkili promosyon ürünleri arasında yer alan mouse pad özellikle teknoloji meraklılarına ulaşmak için doğru bir reklam modeli. Baskılı olarak hazırlanacak mouse pad çeşitlerini yılın her döneminde tercih ederek marka bilinirliği ve müşteri kazanımı sağlayabilirsiniz. Mouse pad, baskılı promosyon ürünleri arasında en popüler seçenekler arasında yer alıyor iken hemen hemen tüm sektördeki kurumsal firmalar tarafından tercih edilebilen ürünlerdir. Promosyon mouse pad ile marka bilinirlik çalışması sağlar iken eğer mouse pad kullanan kitleye hitap eden ürün-hizmet sunuyor iseniz müşteri kazanımı da sağlarsınız.